Kom, lees en verjong

Wingman Montage is een bedrijf die gespecialiseerd is in hardglas plaatsingen. Het is een bedrijf die al veel ervaring heeft opgedaan in verschillende grote bedrijf als centraal station. Naast dat zij werken als zzp’ers, hebben zij ook een bedrijf waarbij ze voor particuliere huizen klusjes uitvoeren. Bekijk de voorbeelden voor beloopbaar glas

Wingmen Montage is uw one-stop glaswinkel met glasvervanging en nieuwe installatieservices, gespecialiseerd in douche- en badbehuizingen van frameloos tot speciaal zwaar glas.

Of u nu een aangepaste spiegel nodig hebt om schoonheid aan uw garderobe toe te voegen, de ramen in uw huis of de winkel van uw bedrijf wilt aanpassen of toch glazen muren en scheidingswanden wilt installeren in uw kantoor, u kunt rekenen op glazen deur op maat en Glasspiegels voor uitstekende en langdurige resultaten.Onze installateurs zijn allemaal hoog opgeleid en gekwalificeerd en presenteren een professionele uitstraling, of ze nu bij u thuis of in uw bedrijf komen. Ja, we streven ernaar dat onze klanten altijd tevreden zijn met ons werk! Elk project wordt voor, tijdens en na de installatie grondig geïnspecteerd om aan onze hoge normen te voldoen. Neem een ​​kijkje in onze diensten en laat ons vandaag weten hoe we u kunnen helpen aan uw behoeften te voldoen. Als u vragen heeft, bel ons of neem contact met ons op via onze website, wij helpen u graag!

Ps: Voor dit bedrijf zijn er op dit moment enorme wachtrijen, neem dus ruim van tevoren contact op voor een eventuele afspraak.